Om oss

Diplomram.se är en tema-webbsida med inriktning på diplomramar och tillbehör. Vi riktar oss till företag, offentlig verksamhet, kommuner och landsting i Sverige. Diplomram.se drivs av företaget Alldo Group Sweden AB som är ett litet, mångsidigt och flexibelt företag beläget straxt utanför Örebro. Vi har lång erfarenhet inom vår bransch och är en trygg leverantör.

Om oss

Vår vision är enkel med denna temasida, att erbjuda diplomramar till mycket konkurrenskraftiga priser. Vi har stort kontaktnät med tillverkare och grossister, både i Sverige och utomlands, och kan ta fram de mest variarenade produkterna efter dina behov.

Alldo Group Sweden AB

Alldo Group Sweden AB har en lång historia, och är ett resultat av en fyra generationer lång historia. I focus har alltid varit hantverkskunnande, materialkunskap, kvalité och tillverking.

Vår affärsidé

"-Kvalitetsprodukter till bästa möjliga pris, tillgängligt för alla!"

Vårt mål och vision är att kunna erbjuda bästa pris på både kvalitetsprodukter och billigare importvaror. Vi jobbar dagligen med att förbättra vårt utbud och har ständig kontakt med leverantörer och tillverkare. Vårt mål är att ständigt kunna erbjuda nya och spännande produkter till bästa pris. Är du tillverkare eller grossist? Kontakta oss gärna!

Varmt välkommen till oss!